Ter overname

Ter overname Restaurant De Gravin

Restaurant gelegen in woon-zorgcomplex De Gravin.

€ 30.000,-

In de gelijknamige woonzorgzone De Gravin te Oud-Beijerland wordt het restaurantgedeelte ter overname aangeboden. Zorgwaard is op zoek naar een serieuze horecaondernemer die bereid is het ruime restaurant over te nemen en geheel naar eigen invulling wenst te exploiteren, rekening houdend met het sociale aspect die het zorgcomplex met zich meebrengt.

Restaurant De Gravin is de plek voor eigentijdse gezelligheid. Even een kop koffie drinken, lunchen, collega’s ontmoeten, gezellig borrelen of genieten van een heerlijk diner. Het grote terras heeft ruimte voor ca 60 zitplaatsen. Wanneer u iets te vieren heeft restaurant de Gravin voldoende ruimte om aan al uw wensen te voldoen voor ca 1oo personen. Het terras grens aan een gezellig plein met aan de overkant supermarkt de Jumbo, deze zorgt de gehele dag voor veel traffic.

In de vier woongebouwen zijn ca 200 woningen gevestigd. De locatie waar het restaurant is gesitueerd is een modern gebouwencomplex met een warme uitstraling. De verhuurder “Zorgwaard” heeft op deze locatie 6 groepswoningen  en één groepswoning voor 6 cliënten. Daarnaast zijn er in dit gebouw 85 huurappartementen met op de begane grond het restaurant, een praktijk voor fysiotherapie, servicepunt van Zorgwaard, een multifunctionele ruimte en een kinderdagverblijf. In de gemeenschappelijke ruimte organiseren zij ook diverse activiteiten voor alle bewoners van de Gravin en omwonenden. Waarin een goede samenwerking met het restaurant tot de mogelijkheden kan behoren.

Zorgwaard is bereid om met de juiste ondernemer mee te denken om de slagingskansen te vergroten. U kunt wellicht denken aan een huurvrijeperiode van een paar maanden om de opstartkosten in de aanloopfase te beperken.

Het object heeft een totale oppervlakte van  ca 252 m2 en een terras van ca 80 m2 (ca 60 zitplaatsen). De verkoopruimte is ca 187 m2 (ca 95 zitplaatsen mogelijk) en de keuken is ca 21 m2.

De Huurprijs bedraagt € 2.500,- ex btw per maand.

Voor meer informatie m.b.t. de bestemming raadpleeg www.ruimtelijkeplannen.nl

In de Hoeksche Waard, één van de mooiste stukjes Nederland, ligt het dorp Oud-Beijerland. De lange historie is duidelijk te zien in de dorpskern met maar liefst 28 rijksmonumenten. Het gezellige centrum met zijn jachthaven, kroegjes en vele winkels trekt bezoekers van heinde en verre. De gemeente is bovendien uiterst ruim van opzet met overal groen en water. Oud-Beijerland is een plaats en voormalige gemeente van de provincie Zuid-Holland. Het gelijknamige dorp is qua inwoneraantal de grootste plaats in de Hoeksche Waard . Het aantal inwoners per 1 januari 2021 bedroeg 24.670 (bron: CBS).

Oud-Beijerland was een agrarische gemeente, maar is nu een forensendorp. Het heeft bovendien een regionale centrumfunctie. Het dorp is gelegen aan het Spui en aan de Oude Maas en heeft een jachthaven.

 


Franklin Weemering

Horeca/bedrijfs Intermediair
+31 6 234 439 19
franklin@weemeringhoreca.nl

Specificaties

Type horeca Restaurant
Zitplaatsen binnen Ca 95 te realiseren
Oppervlakte binnen Totaal ca 252 m2
Terras Ca 80 m2
Zitplaatsen terras Ca 60
Huurprijs € 2.500,- excl. b.t.w. per maand
Duur huurovereenkomst 5+5 jaar
Energiekosten Naar rato
Aanwezige contracten Geen
Opleveringsdatum in overleg

Omschrijving

Indien u geïnteresseerd bent kunt u contact opnemen voor meer informatie of voor een bezichtiging. Indien er een verkoop plaatsvindt kunnen wij u als koper o.a. helpen met de benodigde vergunningen verkrijgen en een ondernemersplan. Deze heeft u nodig voor de aanvraag van de benodigde vergunningen en wellicht bij de aanvraag van de financiering.

Verkoper/verhuurder heeft het recht van gunning.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk samen te stellen. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheden. Alle verstrekte informatie kan uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een bod. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat huurder/koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Media