Verkocht

Te koop: Lunchroom bijClarence

Gelegen in het Zeeheldenkwartier

Vraagprijs: € 150.000,-

bijClarence is gelegen aan de Piet Heinstraat 60 A, tegenover de Jacob van der Doesstraat. Een ontzettend mooie locatie in het Zeeheldenkwartier in Den Haag op loopafstand van de Paleistuinen. Het is een lunchroom dat al jaren een goede naam heeft en veel vaste bezoekers kent. De inrichting is sfeervol en goed onderhouden. De keuken is netjes en van alle gemakken voorzien.

Binnen heeft het een oppervlakte van 125 m2 en biedt 36 zitplaatsen. Er is zowel een terras aan de voorzijde aanwezig als een leuke binnentuin aan de achterzijde. Het terras heeft een totale oppervlakte van 35m2 met 30 zitplaatsen.

Er is een aparte productieruimte achter de exploitatie en er is tevens een appartement bij het bedrijf aanwezig. De huurprijs bedraagt € 2.500,- per maand inclusief appartement.

Op het bedrijf rust een categorie 1 vergunning met alcohol.


Franklin Weemering

Horeca/bedrijfs Intermediair
+31 6 234 439 19
franklin@weemeringhoreca.nl

Specificaties

Type Horeca Lunchroom
Oppervlakte binnen 125m2
Zitplaatsen binnen 36
Oppervlakte terras 35m2
Zitplaatsen terras 30
Huurprijs € 2.500,- incl. appartement
Duur huurovereenkomst 5+5 jaar
Plattegrond Aanwezig
Aanwezige contracten Geen
Vraagprijs € 150.000,-
Oplevering In overleg

Omschrijving

Indien u geïnteresseerd bent kunt u contact opnemen voor meer informatie of voor een bezichtiging. Indien er een verkoop plaatsvindt kunnen wij u als koper o.a. helpen met de benodigde vergunningen verkrijgen en een ondernemersplan. Deze heeft u nodig voor de aanvraag van de benodigde vergunningen en wellicht bij de aanvraag van de financiering.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk samen te stellen. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheden.

 

Media