Uniek object

Brasserie aan het water te Rotterdam.

Prachtige locatie aan een doorgaande vaart

Vraagprijs op aanvraag

Deze prachtige locatie is gelegen aan een doorgaande vaarroute te Rotterdam. De huidige eigenaar heeft een geheel nieuw horecabedrijf laten bouwen, zowel het pand als de inventaris is volledig vernieuwd, er is met ieder detail rekening gehouden en er is nergens op bezuinigd. Rondom het gebouw is een groot terras gesitueerd, met een adembenemend uitzicht over het water en over de weilanden. Deze prachtige omgeving staat bekend om zijn drukke wandel en fietsroutes. De parkeergelegenheid is gratis, zowel de eigen parkeerplaatsen als ook de nabij gelegen openbare parkeerplaatsen.

De brasserie is een unieke gelegenheid alwaar u kunt genieten van de lunch en diner of gezellig kunt borrelen. Rustig gelegen aan het water geniet u van het adembenemende uitzicht, enerzijds varen de boten voorbij anderzijds kijkt u over de weilanden. Als de avond valt kunt u onder het genot van een hapje en een drankje genieten van de mooie zonsondergang. De brasserie is uitermate geschikt voor (bedrijfs)borrels, feesten en partijen. De aanwezigheid van een glazen schuifpui zorgt ervoor dat zowel kleinere als grote groepen terecht kunnen, zonder dat de overige gasten er last van hebben.

De totale oppervlakte binnen is ca 347 m2 en biedt ruimte voor 120 gasten. Het ruime terras met het prachtige uitzicht heeft ca 200 zitplaatsen. Zowel binnen als buiten is de tafel indeling ruim opgezet. Door de zonnige ligging, ligt het terras gedurende de zomermaanden altijd in de zon, bij erg warm weer zijn er ook voldoende schaduw plaatsen. Het duurzame bedrijf is volledig gasvrij en voorzien van zonnepanelen. Dit zorgt voor een lage energierekening (Ca € 800,- per maand)

Zoekt u als horecaondernemer een horecabedrijf op een unieke locatie van Rotterdam? Wij bieden u de goodwill/inventaris aan van een Brasserie. Dit horecabedrijf heeft een goede omzet met een prima resultaat. Het horecabedrijf is in nieuw staat en is in de huidige hoedanigheid direct voort te zetten. Het restaurant is ook zeer geschikt om andere concepten te voeren.

De vraagprijs van de goodwill/inventaris en eventueel het onroerend goed is op aanvraag.

Op de zaak rust een exploitatievergunning categorie 2 en een drank- en horecavergunning. (openingstijden categorie 2: zondag t/m donderdag 7:00 tot 02:00 uur en vrijdag en zaterdag tot 02:30 uur).

Bij een geschikte kandidaat voor de exploitatie is de huidige eigenaar bereid mee te denken om de financiering rond te krijgen.

BESTEMMING                                                                                                                                                                    Horeca
Mocht er na de bezichtiging twijfel bestaan over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met  de desbetreffende gemeente.

Locatie en bereikbaarheid                                                                                                                                                Goed bereikbaar met de auto en de fiets.

PARKEREN
Gratis parkeergelegenheid in de omgeving en een eigen parkeerplaats (ca 35 plaatsen)

Personeel;
één Fulltime en de overige zijn parttime medewerkers.


Franklin Weemering

Horeca/bedrijfs Intermediair
+31 6 234 439 19
franklin@weemeringhoreca.nl

Specificaties

Type Horeca Brasserie/restaurant
Oppervlakte binnen 347 m2
Zitplaatsen binnen 120 zitplaatsen
Oppervlakte terras 244 m2
Zitplaatsen terras 200 zitplaatsen
Huurprijs € 8.000 excl btw
Aanwezige contracten Geen (behoudens rational oven)
kadastrale grootte 575 m2
Perceel 1370 m2
Opleveringsdatum In overleg
Vergunning Categorie 2
Energie € 800,- per maand

Omschrijving

 

De eigenaar/verkoper is bereid het pand, de grond en de exploitatie te verkopen in één verkoop of alleen de exploitatie (goodwill, inventaris, huurdersbelang en handelsnaam) te verkopen en het pand te verhuren.

Het betreft hier een discrete opdracht, dit betekent dat we gebonden zijn aan bepaalde richtlijnen waarbij niet per direct alle informatie verstrekt zal worden. Wij vertrouwen op uw begrip voor deze manier van handelen en vragen uw medewerking in een eventueel vervolgtraject.

Bij verhuur;
De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te ‘s-Gravenhage, worden opgemaakt.

Indien u geïnteresseerd bent kunt u contact opnemen voor meer informatie of voor een bezichtiging. Indien er een verkoop plaatsvindt kunnen wij u als koper o.a. helpen met de benodigde vergunningen te verkrijgen en een ondernemersplan. Deze heeft u nodig voor de aanvraag van de benodigde vergunningen en wellicht bij de aanvraag van de financiering.

Verkoper heeft het recht van gunning.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk samen te stellen. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheden. Alle verstrekte informatie kan uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een bod. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat de verstrekte gegevens slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat huurder/koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Media