Ter overname

Te koop: ThaiDelft2Go

Gelegen op een drukke locatie in het centrum

€ 135.000,-

ThaiDelft2Go is gevestigd op een mooie locatie aan de Stalpaert van der Wieleweg 45 in Delft, op de hoek met de Willem Naghelstraat. Een duidelijke plek op een zeer druk punt in het centrum ven Delft.

Het heeft een afhaal- en bezorgservice en is, zoals de naam al aangeeft, gespecialiseerd in de Thaise keuken. Het betreft een kleine inrichting van 30m2 puur gericht op het bereiden van maaltijden. Deze exploitatie heeft een goede reputatie een prachtige omzet voor het aantal m2.

De huurprijs bedraagt € 800,- excl. BTW per maand.


Franklin Weemering

Horeca/bedrijfs Intermediair
+31 6 234 439 19
franklin@weemeringhoreca.nl

Specificaties

Type Horeca Take Away & Delivery
Totale oppervlakte 30m2
Huurprijs € 800,- per maand
Duur huurovereenkomst 5+5 jaar
Aanwezige contracten Geen
Opleveringsdatum In overleg

Omschrijving

Indien u geïnteresseerd bent kunt u contact opnemen voor meer informatie of voor een bezichtiging. Indien er een verkoop plaatsvindt kunnen wij u als koper o.a. helpen met de benodigde vergunningen verkrijgen en een ondernemersplan. Deze heeft u nodig voor de aanvraag van de benodigde vergunningen en wellicht bij de aanvraag van de financiering.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk samen te stellen. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheden.

 

Media