Verkocht

Te koop: Subway Leiden Centrum

Prachtige locatie in het centrum

€ 150.000

Subway Leiden Centrum is gelegen aan de Stille Mare 11-13, op de hoek met de Stille Rijn. Met uitzicht op het water en de Catharinabrug voor de deur is de locatie onmisbaar voor publiek.

De onderneming maakt momenteel deel uit van een overkoepelende organisatie die zich specialiseert in versbereide sandwiches en salades. Alle locaties worden gerund door franchise ondernemers, zo ook deze locatie. Het is niet noodzakelijk dit concept voort te zetten, beëindiging van de formule behoort tot de mogelijkheden. De lunchroom heeft binnen een oppervlakte van 70m2 en een gevelterras van 8m2.

De huur bedraagt circa € 4.100,- excl. BTW per maand inclusief servicekosten.

Het is een zeer drukbezochte straat. In de directe omgeving zijn veel horecagelegenheden en dag winkels aanwezig, wat een grote aantrekkingskracht heeft op een zeer breed publiek.


Franklin Weemering

Horeca/bedrijfs Intermediair
+31 6 234 439 19
franklin@weemeringhoreca.nl

Specificaties

Type Horeca Lunchroom/Broodjeszaak
Oppervlakte binnen 70m2
Gevelterras 8m2
Huurprijs € 4.100,- excl. BTW per maand incl. servicekosten
Duur huurovereenkomst 5+5 jaar
Omzetindicatie Op aanvraag
Aanwezige contracten Geen
Oplevering In overleg

Omschrijving

Leiden is bekend om zijn universiteit, historische binnenstad met grachten en prachtige monumentale gebouwen en zijn vele musea.

Leiden is de universiteitsstad die vooral bekend staat als de geboortegrond van Rembrandt. Hier zette de wereldberoemde oude meester zijn eerste stappen naar een fabelachtig schilders bestaan.

De eeuwenoude binnenstad telt, op Amsterdam na, de meeste waterwegen en bruggen. Iedere zomer trekt er een groot waterballet aan boten en andere varende voertuigen door de grachten van Leiden. Ook wordt de binnenstad van Leiden gekenmerkt door herenhuizen, universiteitsgebouwen en musea met verrassende tentoonstellingen. Hoe kan het ook anders dan dat een studentenstad overloopt van de leuke terrassen, restaurants en cafés.

Indien u geïnteresseerd bent kunt u contact opnemen voor meer informatie of voor een bezichtiging. Indien er een verkoop plaatsvindt kunnen wij u als koper o.a. helpen met het verkrijgen van de benodigde vergunningen en een ondernemersplan. Deze heeft u nodig voor de aanvraag van de benodigde vergunningen en wellicht bij de aanvraag van de financiering. Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk samen te stellen. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheden.

Media