Verkocht

Te Koop: Subway Alphen aan den Rijn

Gelegen in winkelcentrum De Baronie

Vraagprijs: € 215.000,-

Subway Alphen aan den Rijn maakt deel uit van een overkoepelende organisatie die zich specialiseert in versbereide sandwiches, wraps en salades. Alle locaties worden gerund door franchise ondernemers. De huidige franchise opende in 2013 de 150e Subway van Nederland. Het is noodzakelijk dit concept voort te zetten. Take Away & Delivery is een belangrijk onderdeel van deze onderneming.

Subway is gelegen in winkelcentrum De Baronie in Alphen aan den Rijn, een winkelcentrum van 8.200m2. Subway is gelegen op de begane grond in dit karakteristieke fabrieksgebouw. De Baronie is zeer goed bereikbaar. Het heeft een eigen parkeergarage en de bushalte bevindt direct voor het winkelcentrum.

De lokaliteit heeft binnen een oppervlakte van 120m2 met ca. 28 zitplaatsen. Het terras heeft een oppervlakte van 36m2 en bied plaats aan ca. 12-18 gasten.


Franklin Weemering

Horeca/bedrijfs Intermediair
+31 6 234 439 19
franklin@weemeringhoreca.nl

Specificaties

Type Horeca Lunchroom/Broodjeszaak
Oppervlakte binnen 120m2
Aantal zitplaatsen binnen 28 zitplaatsen
Oppervlakte terras 36m2
Aantal zitplaatsen buiten 12-18 zitplaatsen
Huurprijs € 1.980,- excl. BTW per maand
Duur huurovereenkomst Tot 14 oktober 2028
Energiekosten € 1.172,- per maand
Aanwezige contracten 1
Oplevering In onderling overleg

Omschrijving

Indien u geïnteresseerd bent kunt u contact opnemen voor meer informatie of voor een bezichtiging. Indien er een verkoop plaatsvindt kunnen wij u als koper o.a. helpen met de benodigde vergunningen verkrijgen en een ondernemersplan. Deze heeft u nodig voor de aanvraag van de benodigde vergunningen en wellicht bij de aanvraag van de financiering.

Verkoper/verhuurder heeft het recht van gunning.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk samen te stellen. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheden. Alle verstrekte informatie kan uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een bod. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat huurder/koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Media