Ter overname

Te Koop: Seinpost Indonesia

Gelegen in winkelcentrum Stadshart Zoetermeer

Vraagprijs: € 115.000,-

Seinpost Indonesia is gelegen op een prachtige locatie aan de westkant van het overdekte Winkelcentrum Stadshart in de gemeente Zoetermeer, aan de Burgemeester Van Leeuwen Passage 25a. Het betreft een Indonesisch Specialiteiten Restaurant. De zaak heeft een goede reputatie en een grote klantenkring, mede door Take Away en Delivery.

De oppervlakte binnen is 100m2 en biedt ruimte voor 35 zitplaatsen. Ook is er een ruim terras aanwezig van 35m2 met 25 zitplaatsen.

Momenteel is de onderneming dagelijks open van 09.30u tot 19.00 u.

Maandelijkse energiekosten bedragen circa € 1.200,-.


Franklin Weemering

Horeca/bedrijfs Intermediair
+31 6 234 439 19
franklin@weemeringhoreca.nl

Specificaties

Type Horeca Restaurant
Oppervlakte binnen 100m2
Zitplaatsen binnen 35
Oppervlakte terras 35m2
Zitplaatsen terras 25
Huurprijs Op aanvraag
Duur huurovereenkomst 5+5 jaar (2 jaar gebruikt)
Aanwezige contracten Geen
Opleveringsdatum In overleg

Omschrijving

Indien u geïnteresseerd bent kunt u contact opnemen voor meer informatie of voor een bezichtiging. Indien er een verkoop plaatsvindt kunnen wij u als koper o.a. helpen met de benodigde vergunningen verkrijgen en een ondernemersplan. Deze heeft u nodig voor de aanvraag van de benodigde vergunningen en wellicht bij de aanvraag van de financiering.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk samen te stellen. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheden.

Media