Verkocht

Te koop: Roti Shop te Delft

Take Away & Delivery

€ 49.500,-

De Roti Shop is gevestigd in de historische binnenstad van Delft, aan de Nieuwstraat 4a tussen de Wijnhaven en Oude Delft gelegen. Het is een kleine onderneming gespecialiseerd in Surinaamse gerechten. Voornamelijk Take Away en Delivery. De zaak heeft zeer grote klantenkring. De oppervlakte binnen is 35m2 en biedt ruimte voor 8 zitplaatsen. Ook is er een gevelterras (zonnige ligging) aanwezig met eveneens 8 zitplaatsen. De locatie en indeling van deze horecagelegenheid maken het een geschikte ruimte voor meerdere concepten zoals snackbar, ijssalon of overige concepten gebaseerd op 35m2. Momenteel is de Roti Shop 7 dagen per week geopend van 16.30u tot 20.00 uur. De huur bedraagt € 1.045,- per maand en de maandelijkse energiekosten bedragen circa € 280,-.


Franklin Weemering

Horeca/bedrijfs Intermediair
+31 6 234 439 19
franklin@weemeringhoreca.nl

Specificaties

Type Horeca Take Away & Delivery
Oppervlakte binnen 35 M2
Zitplaatsen binnen 8
Huurprijs € 1.045,- per maand
Duur huurovereenkomst 5+5 jaar
Energiekosten € 280,- per maand
Opleveringsdatum in overleg
Omzetindicatie op aanvraag
Plattegrond object aanwezig

Omschrijving

Indien u geïnteresseerd bent kunt u contact opnemen voor meer informatie of voor een bezichtiging. Indien er een verkoop plaatsvindt kunnen wij u als koper o.a. helpen met de benodigde vergunningen verkrijgen en een ondernemersplan. Deze heeft u nodig voor de aanvraag van de benodigde vergunningen en wellicht bij de aanvraag van de financiering.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk samen te stellen. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheden.

Media