Verkocht

Te koop: Restaurant Sallo’s

Gelegen in het Forepark te Den Haag

Vraagprijs: € 245.000,-

Sallo’s Catering & Organisatie is gelegen aan de Moezel 1A te Den Haag in het Forepark. Een mooie locatie in een druk bedrijvenpark.

Sallo’s is een restaurant dat zich richt op de lunch voor zakelijke klanten, alsmede het verzorgen van lunchservices in de regio. In verband met de ligging in een bedrijvenpark is de onderneming een drukbezochte locatie en ontvangt het vele orders voor lunchservice. Ook biedt de onderneming een partyservice.

De inrichting is keurig en goed onderhouden. De keuken is netjes en van alle gemakken voorzien.

Binnen heeft het een totale oppervlakte van circa 295.5 m2 verdeeld over twee verdiepingen. Het biedt 100 zitplaatsen. Er zijn twee terrassen aanwezig met een totale oppervlakte van 50m2 met circa 35 zitplaatsen en beschikt Sallo’s over 17 parkeerplaatsen op eigen terrein.

De huurprijs bedraagt € 6.353,- excl. BTW per maand.


Franklin Weemering

Horeca/bedrijfs Intermediair
+31 6 234 439 19
franklin@weemeringhoreca.nl

Specificaties

Type Horeca Opleveringsdatum In overleg Restaurant
Oppervlakte binnen 295,5m2
Zitplaatsen binnen 100
Oppervlakte terras 50m2
Zitplaatsen terras 35
Huurprijs € 6353,- excl. BTW per maand
Duur huurovereenkomst 10 jaar met optie op 5 jaar
Energiekosten € 1.900,- excl. BTW per maand
Aanwezige contracten Geen
Omzetindicatie Op aanvraag

Omschrijving

Indien u geïnteresseerd bent kunt u contact opnemen voor meer informatie of voor een bezichtiging. Indien er een verkoop plaatsvindt kunnen wij u als koper o.a. helpen met het aanvragen van de benodigde vergunningen en het schrijven van een businessplan. Deze heeft u nodig voor de aanvraag van de benodigde vergunningen en wellicht bij de aanvraag van de financiering.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk samen te stellen. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheden.

Media