Ter overname

Te koop: Restaurant Golden Village

Chinees Specialiteiten Restaurant

Vraagprijs: op aanvraag

Chinees Restaurant Golden Village is gelegen op een unieke locatie aan de Ambachtsweg 1 in Wateringen, op de hoek met de Noordweg (aan de rotonde). Door de ligging in een woonwijk en aan een doorgaande straat, is het restaurant goed bereikbaar voor buurtbewoners en heeft eigen parkeergelegenheid voor de deur.

Dit  specialiteiten restaurant is het enige Chinese restaurant in geheel Wateringen en heeft hierdoor een unieke positie binnen de gemeente. De huidige eigenaar onderneemt hier al 22 jaar en heeft een groot klantenbestand met veel vaste gasten. De lokaliteit is prima onderhouden. Op de eerste etage bevindt zich een woning met een oppervlakte van 100m2. Het betreft een 4 kamer woning welke wel opgeknapt dient te worden.

Het restaurant heeft een oppervlakte van 350m2 en biedt plaats voor 140 gasten.

De huur bedraagt € 5.350,- excl. BTW per maand. Daarnaast bedragen de energiekosten momenteel € 3.200,- per maand.


Franklin Weemering

Horeca/bedrijfs Intermediair
+31 6 234 439 19
franklin@weemeringhoreca.nl

Specificaties

Type Horeca Chinees Specialiteiten Restaurant
Oppervlakte restaurant 350m2
Aantal zitplaatsen 140 zitplaatsen
Plattegrond object Aanwezig
Aanwezige contracten 1 medewerker (kok)
Huurprijs € 5.350,- excl. BTW per maand
Duur huurovereenkomst 5+5 jaar
Woning 4 kamer appartement 100m2
Oplevering In overleg

Omschrijving

Indien u geïnteresseerd bent kunt u contact opnemen voor meer informatie of voor een bezichtiging. Indien er een verkoop plaatsvindt kunnen wij u als koper o.a. helpen met het aanvragen van de benodigde vergunningen en het schrijven van een businessplan. Deze heeft u nodig voor de aanvraag van de benodigde vergunningen en wellicht bij de aanvraag van de financiering.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk samen te stellen. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheden.

Media