Ter overname

Te koop Pizza House

Gelegen in het centrum van Leiden

€ 177.500,-

Pizza House is gelegen aan de Breestraat 167 te Leiden, een populaire locatie op een zeer druk punt  in het centrum van Leiden. De lokaliteit bevindt zich tussen de Boomgaardsteeg en de Steenschuur.

Zowel stad- als streekbussen doen het centrum van Leiden aan, haltes bevinden zich op loopafstand. Ook is er in de directe omgeving voldoende parkeergelegenheid.

Pizza House te Leiden richt zich op de Italiaanse keuken. De onderneming is al vele jaren een succes op deze locatie. Het heeft een grote klantenkring, mede door de bezorgdienst. De openingstijden zijn conform vergunning.

De oppervlakte binnen is ca 200m2 en biedt ruimte voor 50 zitplaatsen. Ook is er een gevelterras aanwezig van 8m2 met 6 zitplaatsen.

De huur bedraagt € 2.200,- per maand.

 

 

 


Franklin Weemering

Horeca/bedrijfs Intermediair
+31 6 234 439 19
franklin@weemeringhoreca.nl

Specificaties

Huurprijs € 2.200,- per maand
oppervlakte binnen 200 M2
zitplaatsen binnen 50
gevelterras 8 M2
Zitplaatsen terras 6
oplevering datum in overleg
Aanwezige contracten twee speelautomaten
Personeel verplichtingen geen

Omschrijving

Indien u geïnteresseerd bent kunt u contact opnemen voor meer informatie of voor een bezichtiging. Indien er een verkoop plaatsvindt kunnen wij u als koper o.a. helpen met de benodigde vergunningen verkrijgen en een ondernemersplan. Deze heeft u nodig voor de aanvraag van de benodigde vergunningen en wellicht bij de aanvraag van de financiering.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk samen te stellen. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheden.

Media