In prijs verlaagd

Te Koop: Grandcafé De Wens

Gelegen in het zakencentrum van 's-Gravenhage

Vraagprijs: € 160.000,-

Grandcafé De Wens is gelegen aan de Prinses Beatrixlaan, een prachtige locatie in het zakencentrum van Den Haag. Deze horecagelegenheid is gesitueerd op de begane grond van een kantoorgebouw, waardoor het een aantrekkelijke locatie is voor zakelijke klanten.

Dit mooie restaurant is keurig onderhouden en heeft een goede reputatie in het zakendistrict. Door de zeer grote raampartijen heeft de lokaliteit een mooie lichtinval en geeft dit een ruimtelijk effect. Het heeft een nette inventaris en alles is keurig  onderhouden.

De Wens heeft binnen een oppervlakte van 210m2 biedt 95 zitplaatsen, uitgebreid met 20 zitplaatsen op de aanwezige entresol van 30m2.  Het zeer grote buitenterras is maar liefst 100m2 en heeft 90 zitplaatsen.

De huur bedraagt € 4.426,- per maand (geen BTW) en de maandelijkse servicekosten – inclusief energiekosten – bedragen € 1.500,-.


Franklin Weemering

Horeca/bedrijfs Intermediair
+31 6 234 439 19
franklin@weemeringhoreca.nl

Specificaties

Type Horeca Grandcafé / Restaurant
Oppervlakte binnen 210m2
Aantal zitplaatsen binnen 115
Oppervlakte terras 100m2
Aantal zitplaatsen terras 90 zitplaatsen
Huurprijs € 4.426,- per maand
Service- en Energiekosten € 1.500,- per maand
Duur huurovereenkomst 5+5 jaar
Aanwezige contracten 1
Omzetindicatie Op aanvraag
Opleveringsdatum In overleg

Omschrijving

Indien u geïnteresseerd bent kunt u contact opnemen voor meer informatie of voor een bezichtiging. Indien er een verkoop plaatsvindt kunnen wij u als koper o.a. helpen met het aanvragen van de benodigde vergunningen en het schrijven van een businessplan. Deze heeft u nodig voor de aanvraag van de benodigde vergunningen en wellicht bij de aanvraag van de financiering.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk samen te stellen. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheden.

Media