Ter overname

Te koop: Chinatown

Gelegen in het centrum van Den Haag

€ 150.000,-

Chinatown – gespecialiseerd in de Aziatische keuken – is gevestigd aan de Wagenstraat 100 tussen de Sint Jacobstraat en Amsterdamse Veerkade, in het centrum van Den Haag. Het is een Dimsum & Grill restaurant met een nette inrichting. Bij overname zal er door de verhuurder een geheel nieuwe keuken worden geplaatst.

Chinatown beschikt momenteel over een categorie 2 vergunning met alcohol. Dit betekent dat de openingstijden gehanteerd mogen worden van 07.00u tot 02.00u op zondag t/m woensdag en van 07.00u tot 02.30u op de overige dagen. De totale oppervlakte is 550m2 en biedt 170 zitplaatsen. Voor het restaurant mag een gevelterras worden geëxploiteerd van 11m2.

De huur bedraagt het eerste jaar € 7.500,-per maand, het tweede jaar € 8.500,-
en het derde jaar € 9.500,-. In het vierde jaar zal indexering plaatsvinden.


Franklin Weemering

Horeca/bedrijfs Intermediair
+31 6 234 439 19
franklin@weemeringhoreca.nl

Specificaties

Type Horeca Dimsum & Grill Restaurant
Totale oppervlakte 550m2
Zitplaatsen binnen 170
Gevelterras 11m2
Huurprijs € 7.500,- oplopend naar € 9.500,-
Duur huurovereenkomst 5+5 jaar
Plattegrond aanwezig
Oplevering In overleg

Omschrijving

Chinatown is gevestigd aan de Wagenstraat 100 tussen de Sint Jacobstraat en Amsterdamse Veerkade, in het centrum van Den Haag. De Wagenstraat is een drukbezochte straat wegens zijn diversiteit aan winkels en horecagelegenheden. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid en de bereikbaarheid met het openbaar vervoer is prima. Diverse tramhaltes liggen op loopafstand.

Indien u geïnteresseerd bent kunt u contact opnemen voor meer informatie of voor een bezichtiging. Indien er een verkoop plaatsvindt kunnen wij u als koper o.a. helpen met het verkrijgen van de benodigde vergunningen of het aanvragen van een financiering.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk samen te stellen. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheden.

Media