Verkocht

Te Koop: By J&M

Gelegen in het historisch centrum van 's-Gravenhage

€ 85.000,-

Restaurant By J&M is gelegen aan de Prinsestraat 99 in ’s-Gravenhage, tussen de Noordwal en de Pieterstraat.  Een prachtige locatie in het historisch centrum van ’s-Gravenhage, direct aan de Paleistuin. By J&M is een Wijnbar en Restaurant in Engelse stijl. Momenteel kunt u hier terecht voor zowel lunch als diner in een sfeervolle ambiance. De lokaliteit is met veel zorg onderhouden en ziet er netjes uit. De keuken is voorzien van alle apparatuur.

De toegestane openingstijden zijn conform categorie 2 vergunning.

Het restaurant heeft een oppervlakte van 100m2 en biedt 25 zitplaatsen. Er is een gevelterras van 3,2m2 aanwezig en tot 1 maart 2023 is het Coronaterras op de parkeerplaats voor de lokaliteit toegestaan. Beide terrassen hebben samen 15 zitplaatsen.

De huur bedraagt € 2.825,- per maand.


Franklin Weemering

Horeca/bedrijfs Intermediair
+31 6 234 439 19
franklin@weemeringhoreca.nl

Specificaties

Type Horeca Restaurant
Oppervlakte binnen 100m2
Aantal zitplaatsen binnen 25
Terrassen Gevelterras en Coronaterras
Aantal zitplaatsen buiten 15
Huurprijs € 2.825,- per maand
Aanwezige contracten Geen
Omzetindicatie Op aanvraag
Opleveringsdatum In overleg

Omschrijving

Indien u geïnteresseerd bent kunt u contact opnemen voor meer informatie of voor een bezichtiging. Indien er een verkoop plaatsvindt kunnen wij u als koper o.a. helpen met het aanvragen van de benodigde vergunningen en het schrijven van een businessplan. Deze heeft u nodig voor de aanvraag van de benodigde vergunningen en wellicht bij de aanvraag van de financiering.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk samen te stellen. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheden.

Media