Nieuw

Te koop: Buffalo Burger

Gelegen in een drukbezochte winkelstraat Den Haag

Vraagprijs: € 155.000,-

Buffalo Burger is gelegen aan de Fahrenheitstraat, tussen de Acaciastraat en Cederstraat. De Fahrenheitstraat is een drukbezochte winkelstraat in het centrum van de Bomen- en Bloemenbuurt in Den Haag. Het is dé plek om lekker te shoppen en een hapje of drankje te doen. Het kent een grote diversiteit aan winkels en horecagelegenheden.

Deze jonge onderneming is recentelijk geopend en dus voorzien van een gloednieuw en prachtig interieur. Buffalo Burger heeft zich gespecialiseerd in burger gerechten. Men kan hier op locatie eten maar tevens is er afhaal mogelijkheid.

Het restaurant heeft een oppervlakte van ca 76m2. Er is een klein gevelterras aanwezig waar men een bankje of twee stoelen kan plaatsen.

De huur van deze mooie exploitatie bedraagt € 2.450,- excl. BTW per maand.


Franklin Weemering

Horeca/bedrijfs Intermediair
+31 6 234 439 19
franklin@weemeringhoreca.nl

Specificaties

Type Horeca Fastfood restaurant
Oppervlakte binnen 76m2
Aantal zitplaatsen 22
Gevelterras 3,6m2
Huurprijs € 2.450,- excl. BTW per maand
Duur huurovereenkomst 10+10 jaar
Aanwezige contracten 1
Opleveringsdatum In overleg

Omschrijving

Indien u geïnteresseerd bent kunt u contact opnemen voor meer informatie of voor een bezichtiging. Indien er een verkoop plaatsvindt kunnen wij u als koper o.a. helpen met de benodigde vergunningen verkrijgen en een ondernemersplan. Deze heeft u nodig voor de aanvraag van de benodigde vergunningen en wellicht bij de aanvraag van de financiering.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk samen te stellen. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheden.

 

Media