Aangekocht

Restaurant Zotte Rotterdam

Nanja Valenteyn-Wattimena Fotografie Nanja

Britta en Yuri Wattimena openen in het najaar 2022 een restaurant – voorheen Zotte – in Rotterdam/Hillegersberg.
Het is de eerste eigen zaak van het (echt)paar dat ruime ervaring heeft bij Rotterdamse restaurants in het topsegment. Het fine-dining-restaurant wordt gevestigd aan de Straatweg 114 in Hillegersberg, op de locatie van het voormalige restaurant Zotte.
Chef kok Yuri heeft FG Restaurant, Food Labs by François Geurds, Amarone en The Millèn op zijn cv staan.
Britta werkte als gastvrouw bij sterrenrestaurants als FG Restaurant, Food Labs by François Geurds en Amarone. Het afgelopen half jaar bekwaamde ze zich bij kaasspeciaalzaak, de Kaashoeve in Rotterdam, verder in de wereld van kaas.
Het restaurant wordt een toegankelijk fine-dining-restaurant met een wereldse kookstijl. Yuri kook vanuit een klassieke Franse basis en geef er vervolgens mijn eigen draai aan met internationale producten en eigen smaakcombinaties. Ik kook zonder grenzen en laat me inspireren door alles wat ik lekker vind, of het nu uit Nederland, Frankrijk of Azië komt en ik ben half Moluks, dus de gast gaat ook wat proeven van de smaken van de Indische Archipel.”

Britta en Yuri wil ik bedanken voor het vertrouwen in Horeca- en bedrijfsadviesbureau F.Weemering als aankoopmakelaar en verkoper René Cieremans voor de fijne samenwerking.

 


Franklin Weemering

Horeca/bedrijfs Intermediair
+31 6 234 439 19
franklin@weemeringhoreca.nl

Media