Verkocht

Restaurant te koop: Bij Stephan

Mooie locatie in het centrum van Voorburg

€ 147.500,-

Dit mooie restaurant is gevestigd in de Herenstraat in het oude centrum van Voorburg. De exploitatie biedt een huiselijke sfeer met warme verlichting en een moderne inrichting die maken dat u zichzelf meteen thuis voelt. Bij Stephan heeft een goede naam en veel vaste gasten.

Het restaurant heeft een oppervlakte van 160m2. Daarnaast is er een klein gevelterras aan de voorzijde en een groot terras in de tuin aan de achterzijde. In zijn totaliteit zijn er ongeveer 100 zitplaatsen.

In de directe omgeving is er veel parkeergelegenheid en de verbindingen met het openbaar vervoer zijn ook goed. Benodigde vergunningen zijn verleend.

 


Franklin Weemering

Horeca/bedrijfs Intermediair
+31 6 234 439 19
franklin@weemeringhoreca.nl

Specificaties

Type Horeca Restaurant
Oppervlakte binnen 160m2
Zitplaatsen binnen 50
Terras 50m2 (gevelterras en tuinterras)
Zitplaatsen buiten 50
Omzetindicatie Op te vragen
Huurprijs €3000 excl. BTW per maand
Duur huurovereenkomst 5+5 jaar
Aanwezige contracten Geen
Opleveringsdatum In overleg

Omschrijving

Indien u geïnteresseerd bent kunt u contact opnemen voor meer informatie of voor een bezichtiging. Indien er een verkoop plaatsvindt kunnen wij u als koper o.a. helpen met de benodigde vergunningen verkrijgen en een ondernemersplan. Deze heeft u nodig voor de aanvraag van de benodigde vergunningen en wellicht bij de aanvraag van de financiering.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk samen te stellen. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheden.

Media