Verkocht

Restaurant Laan van Meerdervoort 147A

Sushi afhaal en bezorging

Vraagprijs € 40.000

Bij dit Sushi restaurant is er de mogelijkheid op locatie te eten en af te halen. Het heeft een goede naam en brede klantenkring. Het restaurant is goed onderhouden. De locatie en de indeling maken deze locatie geschikt voor meerdere concepten zoals afhaalrestaurants, snackbars of overige concepten geschikt voor 85m2. De huur bedraagt €1.656,99 excl. BTW per maand. Daarnaast bedragen de energiekosten ongeveer €360,- per maand (gebaseerd op huidig gebruik).

Dit restaurant is een Sushi restaurant en bevindt zich centraal in het centrum van Den Haag. Het restaurant is gelegen op de Laan van Meerdervoort 147A ter hoogte van de Koningin Emmakade, direct aan het stadspark ‘Sunny Court Play Park and Nature Area’. Er zijn meerdere tramhaltes gelegen vlakbij het restaurant en er is ruime parkeergelegenheid. Door de centrale ligging is het restaurant goed bereikbaar voor zowel buurtbewoners als dagjesmensen. Rondom het restaurant zijn meerdere supermarkten, horecagelegenheden en dagwinkels.


Franklin Weemering

Horeca/bedrijfs Intermediair
+31 6 234 439 19
franklin@weemeringhoreca.nl

Specificaties

Type horeca Afhaal restaurant
Oppervlakte 85 m2
zitplaatsen binnen 8
zitplaatsen buiten nvt
Duur huurovereenkomst 5+5
Vraagprijs € 40.000
energiekosten € 360
Omzet indicatie Op aanvraag
Opleverdatum in overleg
Plattegrond Aanwezig

Omschrijving

Indien u geïnteresseerd bent kunt u contact opnemen voor meer informatie of voor een bezichtiging. Indien er een verkoop plaatsvindt kunnen wij u als koper o.a. helpen met de benodigde vergunningen verkrijgen en een ondernemersplan. Deze heeft u nodig voor de aanvraag van de benodigde vergunningen en wellicht bij de aanvraag van de financiering.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk samen te stellen. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheden.

Media