Verhuurd

Casco Horecaruimte te huur: Markt 79 Delft

Gelegen in het historisch centrum

Huurprijs € 2.700,-

Horeca ruimte op unieke locatie in het historisch centrum van Delft.

Het betreft een momenteel casco pand welke geschikt is voor meerdere concepten, zoals grand café, (afhaal)restaurant, snackbar, ijssalon of overige concepten. De locatie heeft binnen een oppervlakte van ca 70m2 en biedt 40 zitplaatsen. Daarnaast is er ook nog een terras op het plein aanwezig van 15m2 wat ruimte biedt voor 15 zitplaatsen. Het pand zal casco worden opgeleverd waardoor er geen overname is. De verhuurder heeft de gevel voorzien van nieuwe openslaande deuren. De huur bedraagt € 2.700, per maand.


Franklin Weemering

Horeca/bedrijfs Intermediair
+31 6 234 439 19
franklin@weemeringhoreca.nl

Specificaties

Type Horeca Diverse concepten mogelijk
Oppervlakte binnen 85m2
Zitplaatsen binnen 40
Oppervlakte terras 15m2
Zitplaatsen terras 15
Huurprijs € 2.700,-
Duur huurovereenkomst 5+5 jaar
Oplevering In overleg

Omschrijving

Indien u geïnteresseerd bent kunt u contact opnemen voor meer informatie of voor een bezichtiging. Indien er een verkoop plaatsvindt kunnen wij u als koper o.a. helpen met de benodigde vergunningen verkrijgen en een ondernemersplan. Deze heeft u nodig voor de aanvraag van de benodigde vergunningen en wellicht bij de aanvraag van de financiering.

Wij hebben ons best gedaan om de informatie van deze advertentie zo juist en volledig mogelijk samen te stellen. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid in geval van enige onjuistheden. 

 

Media